Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Menu
Meer informatie
Read More
Skûtsjesilen Skûtsjesilen Skûtsjesilen Skûtsjesilen Skûtsjesilen Skûtsjesilen Skûtsjesilen Skûtsjesilen Skûtsjesilen Skûtsjesilen Skûtsjesilen Skûtsjesilen Skûtsjesilen Skûtsjesilen Skûtsjesilen Skûtsjesilen Skûtsjesilen

Skûtsjesilen

Dinsdag 21 juli was ik te gast bij de organisatie van Skûtsjesilen’15. (waarvoor hartelijk dank Hilda Boesjes!) Voor een opdrachtgever wilde ik een panoramafoto maken van een van de wedstrijden. Het werd de wedstrijd in Earnewâld. Ik mocht opstappen op de foto persboot. Daardoor kon ik de hele wedstrijd op het water, tussen en naast de skûtsjes fotograferen. Met een leuke windkracht vier erbij en super zonnig weer. Het resultaat zie je in deze serie. Overigens, de foto waar ik voor kwam is ook goed gelukt. Binnenkort te bewonderen in een trappenhal in het formaat 2 x 6 meter. Ik kom daar in mijn blog op terug als de foto er ook daadwerkelijk hangt.

 

Alle foto’s en overige inhoud van deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze site mag worden gedownload, gekopieerd of anders gebruikt zonder toestemming van de auteur en eigenaar van deze site. Wilt u gebruik maken van getoond beeldmateriaal?  Neemt u dan contact op met de fotograaf.