Image Image Image Image Image

Over mij

Hiddema Fotografie

Mijn naam is Peter-Jack Hiddema. Ik ben een allround fotograaf met een brede belangstelling voor fotografie. Ik fotografeer veel in opdracht voor gemeenten, bedrijven en particulieren.

Mijn specialisaties zijn o.a. website fotografie, (bedrijfs) reportages, portretfotografie en sportfotografie. Ook voor specifieke opdrachten kunt u bij mij terecht. Ik ben in het bezit van een volledige mobiele studio die ook op locatie kan worden geplaatst. Als u aan de linkerkant van deze site op “foto’s” klikt vindt u een selectie van mijn werk. Als u onder “foto’s” selecteert op “opdrachten” treft u een selectie aan van de foto’s die ik heb gemaakt in opdracht. Wilt u met mij in contact treden? Ga naar de contact pagina of neem even telefonisch contact met me op.

Telefoonnummer: 06-55131069.

 

Alle foto’s en overige inhoud van deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze site mag worden gedownload, gekopieerd of anders gebruikt zonder toestemming van de auteur en eigenaar van deze site. Wilt u gebruik maken van getoond beeldmateriaal?  Neemt u dan contact op met de fotograaf.