Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Menu
Meer informatie
Read More
Nachtfoto’s in Groningen Nachtfoto’s in Groningen Nachtfoto’s in Groningen Nachtfoto’s in Groningen Nachtfoto’s in Groningen Nachtfoto’s in Groningen Nachtfoto’s in Groningen Nachtfoto’s in Groningen Nachtfoto’s in Groningen Nachtfoto’s in Groningen Nachtfoto’s in Groningen Nachtfoto’s in Groningen Nachtfoto’s in Groningen

Nachtfoto’s in Groningen

Nachtfotografie blijf ik leuk vinden om te doen. Lange sluitertijden, hoog diafragma, statief mee. De stad Groningen leent zich uitstekend voor nachtfotografie. Met enige regelmaat ben ik hier dan ook ‘s avonds te vinden. Deze fotoserie is een verzameling van mijn mooiste foto’s en wordt regelmatig aangevuld. Volg mij op facebook en twitter en u krijgt automatisch een seintje als er nieuwe foto’s zijn geplaatst!

– toevoeging 20-12-2016 – helemaal opgefrist met veel nieuwe foto’s!

Alle foto’s en overige inhoud van deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze site mag worden gedownload, gekopieerd of anders gebruikt zonder toestemming van de auteur en eigenaar van deze site. Wilt u gebruik maken van getoond beeldmateriaal?  Neemt u dan contact op met de fotograaf.