Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Menu
Meer informatie
Read More
Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College Deuren Alfa College

Deuren Alfa College

Voor het Alfa College in Hoogeveen heb ik de foto’s gemaakt voor 19 deuren op de diverse werkpleinen in de school. De deuren, en dus ook de foto’s,  hebben het formaat 3.28 meter bij 1.14 meter en zijn geprint op aluminium. De foto’s zijn gemaakt bij bedrijven voor wie de beroepsopleidingen in het Alfa college interessant zijn. Ik ben bij al deze zeer uiteenlopende bedrijven op locatie geweest voor een fotosessie. De eerste foto’s zijn het eindresultaat zoals het er nu uit ziet in het Alfa College. Daarna treft u de foto’s van alle deuren aan.

 

Alle foto’s en overige inhoud van deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze site mag worden gedownload, gekopieerd of anders gebruikt zonder toestemming van de auteur en eigenaar van deze site. Wilt u gebruik maken van getoond beeldmateriaal?  Neemt u dan contact op met de fotograaf.