Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Menu
Meer informatie
Read More
BAM bouw en techniek   PRA BAM bouw en techniek   PRA BAM bouw en techniek   PRA BAM bouw en techniek   PRA BAM bouw en techniek   PRA BAM bouw en techniek   PRA BAM bouw en techniek   PRA BAM bouw en techniek   PRA

BAM bouw en techniek PRA

Voor BAM bouw en techniek fotografeerde ik het volledige bouwtraject van de nieuwe huisvesting van PRA healthscienses¬† bij het Martini ziekenhuis in Groningen. Met deze fotoserie werd onder andere een relatiegeschenk ontworpen in samenwerking met Bas Kluiter (graphic designer & webdeveloper). Het relatiegeschenk bestaat uit een luxe magneetdoos met daarin een fotoboekje van de bouw en een USB stick met daarop een fotofilm van het volledige bouwproces. U ziet een aantal foto’s van het gebouw en het relatiegeschenk. Een mooie opdracht van de BAM met een fraai eindresultaat!

Alle foto’s en overige inhoud van deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze site mag worden gedownload, gekopieerd of anders gebruikt zonder toestemming van de auteur en eigenaar van deze site. Wilt u gebruik maken van getoond beeldmateriaal?¬† Neemt u dan contact op met de fotograaf.